2010. december 16., csütörtök

csak

Tegnap éjjel, vagy ma hajnalban megérkezett az új lány. Kedvesnek tűnik.
Ma bevásárolni mentem Timmel, és ahogy illik, az első öt percben elvesztettem a bevásárló listát. Innentől kezdve volt igazán vicces a karácsony előtti bevásárlás. Még szerencse, hogy Timnek is eléggé kifacsarodott humora van, egész jól szórakozott a rovásomra :)
Ma csak ennyi! Pá aranyaim!

7 megjegyzés:

  1. Szóval My Dear Baby, visszakaptam a kölcsönt,te is felvertél édes álmomból, hogy hogyan készits el ottani alapanyagokból, só nélkül csirkemellet, ahogyan én persze még sose csináltam. Fogalmam sincs, miket mondtam, de most már tényleg kiváncsi vagyok,mi lett belőle.Irhatunk-e szakácskönyvet Anyám Álomreceptjei címmel? Eccerüen imádlak!!

    VálaszTörlés
  2. Na és kimaradt a legfontosabb? :DD
    Nem is Pircsi lennél, Te!

    VálaszTörlés
  3. Nem kimaradt a só, itten nem szeretik páran, így cak csínnyán lehet bánni vele :)
    A kaja egész jó lett, kicsit a csirkemell száraz volt, de mindenki megette, és derekasan mosolygott hozzá. A perogies vizsont nagyon finom lett, persze az gyorsfagyasztott cucc :)
    És köszönöm az önfeláldozásodat mucc. Nem csaptad rám a telefont, hanem próbáltad beindani agytekervényeidet a kedvemért. Többek között ezért is szeretlek, na meg csak úgy is...

    VálaszTörlés
  4. Piri!

    örülök, hogy hallok felőled, csak így tovább!

    továbbá jelzem, hogy igen, köszönjök szépen, megkaptuk a hideget amit küldtél. a Hó egy kicsit késett, az ma reggel érkezett meg hozzánk, de azt is megkaptuk. A minuszokat hetek óta élvezzük, remek társaság, de legközelebb ne küldj ilyen sokat a távoli Kanadából :) Komolyra fordítva a szót, nagyon hideg van, és még a busz sem jön, ha rágyújt az ember... Itthon karácsonyi őrület fokozódik, Zsuzsinak meglett a német szóbelije (nagy-nagy ujjongás és hullámzás), én pedig már bevásároltam a 4 év alatti korosztálynak, juhú :) A többieknek elmondtam, hogy a karácsony a szeretet ünnepe, úgyhogy nem kapnak semmit :) Amúgy 24-én dolgozni fogok, 24 órában, tehát ha nagyon rádtör a magány, és itthon épp éjjel 2 óra lesz, és nem lesz kivel beszélgetned, csak keress meg facebookon:)

    Vigyázz magadra, mindig hordj kesztyűt, és ne bízz meg a pakisztáni gyrososokban!

    Andris

    VálaszTörlés
  5. Szia Királylány!Nagyon ki voltam már éhezve a látványodra, ezért aztán tegnap megint megnyugodtam, élsz,virulsz, és ez JÓ!Kitettem háttérnek a mikulásos képet, eddig nem hittem a létezésében, de meggyőztél!Tényleg van Mikulás!
    Szeretlek: Anyád

    VálaszTörlés
  6. Azt hiszem, megint kéne már pötyögnöd valamit ebbe a szép kis naplóba, mert elhalványulnak, módosulnak az emlékek, ha nincsenek rögzítve valamilyen módon. Ölel anyád

    VálaszTörlés
  7. Szia Drágám! Most már Nálad is 2011.van.Boldog Újévet! A legjobb, hogy már Te is mondhatod, idén hazajössz.Éjfél utánig olvastam, és azzal a gondolattal aludtam el, hogy már csak nyolc hónap, és találkozunk.Nagyon szeretlek, hiányzol!!! :)

    VálaszTörlés