2011. március 3., csütörtök

juhúúú

Hivatalosan is lejárt a próbaidőm, és nem hasaltam el, maradhatok még 6 hónapot. Pezsgő bontása nem tiltott, sőt ajánlott :)

7 megjegyzés:

  1. BÜSZKE vagyok RÁD Drágám! Tegnap a ruhatárban megkerestem a második karkötő árát is, már ki is fizettem Krisztának, ezzel toronymagasan dr Kata felett teljesítettem.Azért dr Kata, mert kapott a szolgálatban egy hivatalos levelet, amit dr Kulcsár Katalinnak cimeztek, a többiek ezért meg tudnák fojtani, mert ők már régebben ott vannak, nekik járt volna, nem ennek a zöldfülűnek.Mondta is, ezután Zsuzsa néni ül a szgépnél, és ő meg vizsgálja a kölköket.Szóval jó nekem,csak zsebelem be a dicsőséget, ami jár utánatok anyai jogon. Tudd meg: NAGGYON SZERETLEK!!!

    VálaszTörlés
  2. virtuális pezsgőbontás:)puszz

    VálaszTörlés
  3. Gondolom, ha ennyire nem levelez veled a baráti köröd, a tonna hűtőmágnes mind az enyém lesz!
    Legfeljebb veszünk még egy hűtőt....hogy mind ráférjen... Képzeld Drága, már arasznyiak a tulipánok, a jácintok elkezdtek bimbózni, Fickó állandóan be akar feküdni a virágok közé, nyilván ő is bimbózni... mi viszont nem hagyjuk. Nanánk nálunk ebédelt, ezért megengedtük neki, hogy megmetsze a rózsákat.Meglátta a kezemben az ollót, és nem akarta, hogy lenyiszáljam a lábam, kezem. Atyád magára húzta a vegyvédelmi felszerelését és megpermetezte a cseresznyefákat, a környék kutyái sikoltozva menekültek e rémülettől. Katus lefotózta, majd megnézed a képet, ha itthon leszel. Nem tesszük fel a gépre, mert azt hiszi még valaki, hogy egy szuper virus. Pussz Anyád

    VálaszTörlés
  4. Csibe! Az egyetlen visszajelzésem, h elolvasod amit írok, h eltünik a kuka...örülhetek, ha a levelem ott marad a tacepaon. Nagyon vágyom már arra az édes kis pofádra, a fél-mosolyaidra, a grimaszaidra, szóval mindent imádok benned, még azt is, hogy soha, semmiben nem értünk egyet, még akkor sem, ha ugyanazt mondjuk, csak más megfogalmazásban. Veled még egymás mellett elbeszélni is nagyszerű élmény! Anya szeret!

    VálaszTörlés
  5. Én is nagyon szeretlek anyus! Pusz!

    VálaszTörlés
  6. mesélj nekünk!!!!!:D Nem megunni a beszámolókat:) pusssz

    VálaszTörlés