2010. október 14., csütörtök

Keszulodes Halloweenra

A kemeny munka eredmenye...

En mondtam, hogy jobb lenne a foldalatt hagyni, nem volt valami szep latvany az exumalas utan :)
A kepeken azt lathatjatok, amint seta kozben talaltunk egy tutin feldiszitett udvart, ahova be akartunk menni fotozkodni. Sajnos nem volt otthon senki, ezert engedely nelkul keszultek a kepek. Remelem nem visz el minket a Transconai rendeszet magansertes miatt :)

6 megjegyzés:

  1. Tetszik nekem ez az ünnep, kár,hogy náluk nincs ilyen,ezt kellett volna átvenni nyugatról, nem azt a szirupos Valentint.De hát ez nem kivánságmüsor!Nagyon jó, hogy ilyen remekül érzed magad,ettől én is sokkal jobban vagyok.
    Ja igen,Marika jobban van, bár lesz még néhány kemény napja.Aztán az utókezelés, de reméljük a legjobbakat!Mi meg a melóhelyen be vagyunk öltözve, mint egy Matrjoska-baba, nincs még fütés, uszitjuk a látogatókat is,hogy panaszkodjanak, mert a mi szavunk még a semminél is kevesebb.Tudod, ha tehetném, mennék innen, jó messzire.De előtte a határ innenső felén még hánynék egy jó nagyot.mindegy, nincs más, maradok, és marad gyomromban is a cucc, bár nagyon dulakodik az ellen, ami itt folyik.Édesem örülj a lehetőségnek, hogy szabadon lélegezhetsz, és nem vetnek ki arra is különadót! Csók Anyu

    VálaszTörlés
  2. Az a kert elég morbid! :)

    Apropó adók: itt (Németországban) él olyan, hogy kutyaadó. Ez csak nekem nagyon új? Otthon ilyen nincs, vagy mégis?

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom! De, ha van, mi eleg regota "sikkasztunk" az allamtol. :) :) :) Ez kicsit felviditott! A tokeletes "bunteny". 25 eve nem kaptak el :)

    VálaszTörlés
  4. Kölyök! Mi nem sikítjuk el az ebadót! Minden évben elvisszük Lükét oltani, és akkor befizetjük az oltás diját,és az ebadót is.Ezt az önkormányzatok vetik ki és kasszirozzák be.Utánad nem kutyaadót kell fizetni!Szóval Bébi, bele kell törődj, Lüke is és te is teljesen legálisan, adózottan vagytok családunk tagjai.Bendi adómentességet élvez.:D :D

    VálaszTörlés
  5. Áh, tényleg, oltáskor elég sok pénzt legombolnak az emberről... :( Káár, Piri, hogy nem sikerült "sikkasztani" az államtól :( :)

    VálaszTörlés
  6. Hahó te lááány!!!! Hát mizu ott nagy földön? Ne tűnj el:( A végfinishben a te postjaid jelentik örömömet:Dpusz zs.

    VálaszTörlés