2010. október 27., szerda

:(

Tegnap megszúrtak! Kaptam influenza elleni oltást, ami a tű mérete ellenére nem volt vészes, de utána rettenet fájt. Persze ilyenkor Kati sehol, hogy megnyugtasson, megmaradok. Ma kicsit belázasodtam, de amúgy okés minden. Igazából erről a kalandról is a magyar mentalitásom tehet: ingyen volt, mért is ne? :)
Na pá drágák!

6 megjegyzés:

  1. Azért egy védőoltás nem szokott rettenet fájni :)
    Vagy valamit nagyon elszúrtak, vagy tű-fóbiád van...

    VálaszTörlés
  2. Ha már ingyér van, én a helyedben maláriára is oltatnék.Nekünk is ingyenes az influ elleni szuri, de én most is kihagyom.Az én méreggel telenyomott szervezetemet még a virusok is elkerülik.Valami hasznom azért csak van az RA-mból.Remélem, tetszik a könyv, amit küldtem.Csók anyád!

    VálaszTörlés
  3. Dear crazy Hungarian girl! Jól áll neked a zászlószoknya!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Bébi! Igen kifulladt a lendületed, tessék csak írni azt a blogot, mert különben mi marad az utókorra?!Nagyon imádok veled szkájpolni, de ugyanúgy imádom az írásaidat is olvasni.Ráadásul azt a néhány sort már kivülről fujom, annyiszor elolvashatom.De ha vége a beszélgetésnek, utána csak bőgni tudok.Anyád jól van, és szeret!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. ÍRJÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés