2010. szeptember 6., hétfő

szoval a segitok...

Kezdem Lisaval, m vele dumalok a legtobbet. O osztrak, raadasul a hatarhoz ngyon kozel szuletett, most mar nem ott el (marmint amikor nem Kanadaban van), de kozelebb vagyunk kulturalisan, mint a tobbiekkel. O meg csak huszonharom eves, es nagyon fekete, meg metalos. Birnatok egymast Csilla. Nem szeret, es nem is tud fozni, viszont minden masodik nap csinal muffint, cookiest s egyeb sutemenyfeleket, amik nem igenyelnek elokepzettseget a Le Cordon Blue-n. Kozos maniank lett a puzzle, most epp egy nagyon utalatos reszt csinalunk, kb orankent egy darab kerul a helyere.
A kovetkezo legyen Jounghee. O koreabol jott, a korat nem tudom, de biztos kozelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz, bar elg kortalan. Hat o a nagyon orult kategoria, rettenet hangos, sokat nevet, imadom. Bar ebben a hazban mindenki eleg orult. Jo helyre kerultem, mondhatni otthon erzem magam. Vele es Boval (nagyon kicsi korei csajszi) a szomszedhazbol voltam tegnap allatkertben, ami inkabb egy rezervatumra hasonlit elso korben, mert egy hatalmas park veszi korul. A neve Assiniboine park. Lattam Rudolfot, a renszarvast, volt golya is, sok pelikan, szurkeroka, de a legtobb a prereikutya volt, azok mindent elleptek. Maci csak egy volt, a teddybearek csaladjabol, mint mar meseltem.
O jokat szokott fozni, foleg hal-zoldseg-rizs variaciokat, ala Korea.
Aleks eleg laza. Az o feladata lenne az eligazitasom, betanitasom, de ezt foleg a csajok vegzik. Ami nem is nagy baj, m legalabb normalisan megtanulom. O is nagyon jokat foz. A hust hussal mottot kepviseli a hazban. Kb az elso kerdese is az volt, hogy ugye nem vagyok vegetarianus, mert nem kertem reggelire hamburgert. Sokat segitett mondjuk a bankkartyam elintezeseben, legyen javara mondva. Illetve elvitt hazturara, s mindenkinek bemutatott. illetve mindig elvisz a Molba (asszem a bevasarlopark neve, olyan mint nalunk az ochan, tesco, ikea stb park v mi), amikor Tomot viszi kavezni. Szoval nem teljesen remenytelen.
Mondanom se kell o sem teljesen komplett. Asszem o huszonnegy eves, fzikoterapeutanak tanult Braziliaban, es itt akar letelepedni. Az unokatesoja Felice az egyik kozeli hazban segito, a Chimoban.
Es vegul Rich. Haaat mit is mondjak. Vele lehet a legtobbet rohogni, teljesen dilis. O vitt el megcsinaltatni az egezsegkartyamat meg a social cardomat (nem tudom szocialis kartya v mi a jo forditas ?).
Neki van csaladja itt, valszeg vegleg itt is marad. O Chilebol jott ide 8 eve.
No kb ezekkel az emberekkel elek, dolgozok egyutt.
Van meg par ember, akik fontosakka valtak itteni eletemben, de roluk kesobb. Sok puszi! Piros

4 megjegyzés:

  1. Nem okítalak, csak megjegyzem, hogy: "Mall" a bevásárlóközpont, és majd lesz a "Cell phone" mint mobil. :) Látom zajlik az élet, jól van. Mondanám, hogy itt meg uncsi van, de nem, mert képzeld jövőhéten megyünk operettszínházba Tájborral. Megünnepeljük az elmúlt félévet. :) Most mond meg, hogy rohan az idő. Na ez az egy év is így fog eltelni neked, meglásd. :)
    Hülye kérdés tudom, de felteszem: Rich fiú? Mert mondjuk az Alex név is lehet fiú vagy lány. Persze tudom, hogy brazil barátunk a hím kategóriából való. :)

    VálaszTörlés
  2. Menő kis társaság:D Te mikor főzöl nekik egy igazi magyarost?:D pusz

    VálaszTörlés
  3. Rich fiu :) Mar foztem lecsot, az izlett a tarsasagnak, de sajnos csak ez az edes zoldpaprikajuk volt :( Szoval nem volt az igazi. A heten tervbevettem a palacsintat. Pusz

    VálaszTörlés